En algunes ocasions, la forma més fàcil i discreta de fer alguns plànols, és instal·lant un cap robotitzat i poder enquadrar i dirigir una càmera remotejada a distància. Et posem al teu abast dos caps robotitzats que podeu fer servir en aquestes ocasions especials.

 

FIXED RIG

El nou Fixed Rig de SAIG et permet penjar un cap robotitzat a un Truss o barra d’il·luminació per tal de poder tenir la càmera remotitzada/robotitzada i no haver de posar un operador de càmera en un lloc on pot dificultar la visió o el pas de l’activitat que és dur a terme.

SAIG Fixed Rig treballant en una barra d’il·luminació.

Els llocs més habituals on es sol col·locar aquest SAIG Fixed Rig es en sales de conferències, escenaris amb actuacions musicals o llocs on no es vol veure la presència de la figura d’un operador de càmera.

El FIXED RIG està adaptat per poder treballar amb una gran gamma de càmeres, des de càmeres DSLR fins a càmeres professionals de vídeo o cinema. Te l’opció de posar dos caps robotitzats per adaptar-nos a la càmera amb la qual hem de treballar.
Tenim remots de zoom per a càmeres amb connector i-Link i podem adaptar els motors per  remotejar el zoom, el foco o el diafragma a les barres del portafiltres de cinema.

També podem oferir-te el cap equipat amb els remots adequats i la càmera Sony EX3 o amb la P2 171, càmeres amb format FullHD i amb sortides de vídeo SDI per compost o HDSDI.

El SAIG Fixed Rig també té l’opció d’utilitzar-lo en una posició a terra per tal de poder-lo col·locar en llocs discrets i poder obtenir plànols propers i detalls del subjecte que interessa, per exemple: en concerts es pot posar prop del piano per obtenir plànols detall del teclat o darrere una bateria per poder tenir plans amb el públic de fons. En sales de reunions per poder tenir el plànol frontal del públic, on no pot haver-hi un operador, ja que podria tapar la correcta visió del ponent, etc…

Són dues noves formes versàtils de poder tenir plànols discrets i totalment remotats a distància.

 

 

Característiques tècniques:

 • Pes:   20 kg 
 • Amplada: – 50 cm
 • Altura: – 50 cm
 • Carga Màxima: 20 kg

 

 

CAP SECCED

Superjib9.6-crane-jib-hodhadEl cap calent, té una càrrega útil màxima de 20 kg, i és compatible amb la majoria de les càmeres ENG, sigui amb lents Cànon o Fuji.

A més a més, hem adaptat aquest cap per poder treballar amb una gran gamma de càmeres, des de càmeres DSLR fins a càmeres professionals de vídeo o cinema.
Tenim remots de zoom per a càmeres amb connector i-Link i podem adaptar els motors per  remotejar el zoom, el foco o el diafragma a les barres del portafiltres de cinema.

També podem oferir-te el cap equipat amb els remots adequats i la càmera Sony EX3, una càmera amb format FullHD i amb sortides de vídeo SDI per compost o HDSDI.

Característiques tècniques:

 • Pes: 3 kg 
 • Amplada: – mm
 • Altura: – mm
 • Carga Màxima: 20 kg

 

CAP ABC V5

Cap robotitzat TravellerEl cap remot V5 permet tant el gir o inclinació amb un radi de 360 graus i suporta càmeres de fins a 7,5 kg / 16,53 lliures.

Cap lleuger que pot treballar amb càmeres amb remots i-Link i Panasonic.

Ha treballat amb càmeres DSLR equipades amb porta filtres i remots de focus.

Característiques tècniques:

 • Pes: 2.5 kg (5.51 lbs)
 • Carga Màxima: 7,5 kg (16.53 lbs)

 

CAP PEE-POD

Cap robotitzat o Cap Calent PEE-PODEl PEE-POD HD 500, de EGRIPMENT, és un cap calent de pes lleuger amb robòtica professional per a televisió i cinema.
Pot portar càmeres de fins a 30 kg amb un alt grau de precisió i control.

Específicament dirigit a aplicacions d’alta definició on l’alta resolució del moviment és fonamental.
Dona a l’operador un veritable avantatge i confort quan es tracte de fer bons plànols.

Característiques tècniques:

 • Pes: 1,8 kg cada eix
 • Amplada: 470 mm
 • Altura: 363-470 mm
 • Carga Màxima: 27 kg
 • Velocitat mínima: 360º en 24 hores
 • Velocitat màxima: 360º en 2 seg.

 

Cap_calent_Pee_Pod_3_mp_crane

 

 

 

Descarrega’t el catàleg .pdf