Nou servei de SAIG !!

Volem donar a conèixer als nostres clients un nou servei que oferim des d’aquesta setmana. Es tracta del SAIG Fixed Rig.

El nou Fixed Rig de SAIG et permet penjar un cap robotitzat a un Truss o barra d’il·luminació per tal de poder tenir la càmera remotitzada/robotitzada i no haver de posar un operador de càmera en un lloc on pot dificultar la visió o el pas de l’activitat que és dur a terme.

Els llocs més habituals on es sol col·locar aquest SAIG Fixed Rig es en sales de conferències, escenaris amb actuacions musicals o llocs on no es vol veure la presència de la figura d’un operador de càmera.

 

El SAIG Fixed Rig també té l’opció d’utilitzar-lo en una posició a terra per tal de poder-lo col·locar en llocs discrets i poder obtenir plànols propers i detalls del subjecte que interessa, per exemple: en concerts es pot posar prop del piano per obtenir plànols detall del teclat o darrere una bateria per poder tenir plans amb el públic de fons. En sales de reunions per poder tenir el plànol frontal del públic, on no pot haver-hi un operador, ja que podria tapar la correcta visió del ponent, etc…

Són dues noves formes versàtils de poder tenir plànols discrets i totalment remotats a distància.

Podem acoblar-hi dos caps robotitzats que permeten treballar amb pràcticament qualsevol tipus de càmera.

Molt aviat els mostrarem més informació, fotos i vídeos al catàleg de SAIG.

 

About the author: moon

Leave a Reply

Your email address will not be published.